Bezorging en betaling

Wat is de gemiddelde levertijd:

Mits de platen voorradig zijn is de levertijd meestal slechts enkele dagen. Voor zetwerk is de levertijd: ± 1,5 werkweek.

Betaalmogelijkheden

Bedrijven kunnen bij TraanplaatWinkel.nl op rekening geleverd krijgen (na interne goedkeuring en tot een bepaald bedrag) Particulieren kunnen zonder extra kosten vooraf betalen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot levering onder rembours (betaling aan de chauffeur) hiervoor zijn wij helaas genoodzaakt een bedrag van € 17,50 incl. btw in rekening te brengen.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen ( hierbij wordt altijd gekeken naar de grootste afmetingen in een bestelling ) bij de kleinste afmetingen: € 16,- Excl. Btw ( € 19,36 Incl. btw ) bij de wat grotere afmetingen: € 38,- Excl. Btw ( € 45,98 Incl. btw ) bij de allergrootste afmetingen: € 72,- Excl. Btw ( € 87,12 Incl. btw ) ( u kunt de verzendkosten altijd vooraf zien op de prijsberekening ) indien mogelijk is het altijd goedkoper om een aantal kleinere platen tegelijk te bestellen dan 1 hele grote plaat aangezien deze moeilijk handelbaar is en duur is om te versturen. De vermelde verzendkosten gelden voor levering in Nederland (of België) met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorging naar de Waddeneilanden geldt een nader te bepalen toeslag afhankelijk van uw bestelling.

Kan ik de platen ook ophalen bij jullie?

Daar wij zaken doen met meerdere leveranciers om de prijs zo goedkoop mogelijk te houden is ophalen niet mogelijk.

Hoe kan het dat traanplaatwinkel de platen zo goedkoop kan aanbieden?

Wij hebben geen eigen opslag, geen dure accountmanagers en geen telefonist, daardoor kunnen we zeer concurrerend aanbieden.