Traanplaat 5mm

Traanplaat 5mm bestellen

Heeft u traanplaat van 5mm nodig? Traanplaatwinkel verkoopt tranenplaat in verschillende structuren, afmetingen en bewerkingen. U kunt het traanplaat gebruiken bij het creëren van een veilig loopoppervlak, als mat, als deurbekleding, als versierend wandelement, voor het afwerken van een constructie en nog veel meer! Waar heeft u tranenplaat voor nodig? U kunt ons ook inschakelen om het tranenplaat op maat voor u te maken. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Wilt u ons aanbod traanplaat van 5mm bekijken? Ga direct naar onze webshop!

Traanplaat 5mm bestellen

Afmetingen en bewerkingen

Omdat traanplaat op diverse manieren gebruikt wordt, heeft iedere klant andere wensen. Daarom leveren wij niet alleen traanplaat van 5mm in standaard afmetingen, maar ook in klantspecifieke afmetingen. Geef ons uw wensen door, en wij knippen de plaat gratis op maat. Naast knippen kunt u ons ook andere bewerkingen aan het tranenplaat laten uitvoeren, zoals boren, kanten, buigen of poedercoaten. Tranenplaat is dus in bijzondere vormen te verkrijgen, met geboorde gaten, maar ook in een ander kleurtje.

Goede kwaliteit traanplaat 5mm

Al jarenlang is Traanplaatwinkel een betrouwbare leverancier van tranenplaat. Zowel aan bedrijven als aan particulieren. We leveren traanplaat zorgvuldig af, reageren snel op aanvragen en hechten veel waarde aan kwaliteit. U wordt bij ons altijd geholpen door één contactpersoon die alles voor u regelt en waar u bij terecht kunt met vragen of opmerkingen. Uw contactpersoon denkt met u mee over mogelijkheden en draagt kostenbesparende opties aan. Maar wij bieden u nog meer, zoals:

 • Grote eigen voorraad
 • Snelle levertijd
 • Levering in Nederland en België
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Ruim 10 jaar ervaring

Berekenen van de prijs

Traanplaat van 5mm wordt rechtstreeks vanuit onze productie geleverd. Hierdoor kunnen wij klanten scherpe prijzen bieden. Bent u benieuwd wat deze prijzen zijn? De kosten van traanplaat zijn eenvoudig te berekenen via onze website. Dit kunt u zelf doen door de door u gewenste specificaties in te vullen. Heeft u tranenplaat met grotere aantallen nodig? Dan kunt u hier een extra scherpe prijs voor verwachten. Mail ons in dit geval gerust, zodat wij kunnen kijken wat er qua prijs precies mogelijk is.

Traanplaat 5mm kopen

 • Jullie hadden de platen al precies op maat gemaakt en voorgeboord dus die zaten vlot tegen de muur. In de vitrines voor de traanplaatwand staan allerlei randapparatuur en accesoires voor computers en we waren op zoek naar een technische uitstraling voor de wand. Zeker met de blauwe led-verlichting erboven is dat mooi gelukt volgens mij!

  – Multimediacentrum Almelo

  - Multimediacentrum Almelo
 • De ervaren service was uitstekend: en de levering vond beide keren binnen 3 dagen plaats. Zelfs een vrije dag tussentijds (Hemelvaartsdag) betekende geen vertraging! Zal in voorkomende gevallen zeker weer een bestelling plegen!

  – Dhr Scholtes

  - Dhr Scholtes
 • De snelle service was uitstekend, helemaal top!

  – Treinenspringkussenverhuur.nl

  - Treinenspringkussenverhuur.nl
 • De traanplaat voor onze nieuwe werkplaats is keurig netjes geleverd en in de juiste maten, hiervoor onze dank!

  – Rijwielshop Emmen

  - Rijwielshop Emmen
 • Plaat was mooi op maat en snel geleverd, top!

  – Bakkerij den Bekker

  - Bakkerij den Bekker
 • Namens “De Bond” vzw, kan ik de Traanplaatwinkel enkel feliciteren om de wijze waarop onze bestelling werd behandeld en de snelheid van uitvoering, ondanks dat we in het buitenland gehuisvest zijn.

  – Basisschool ‘De Bond’ (België)

  - Basisschool ‘De Bond’ (België)
 • Hartelijk dank voor de correcte levering en fijne manier van bestellen.

  – Dhr van der Plaats

  - Dhr van der Plaats
 • Mooie site, goede service en snelle levering. Prima dus!

  – Sportcentrum E-Star Sports

  - Sportcentrum E-Star Sports
 • Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Traanplaatwinkel. Ze reageren snel op offerte aanvragen en ze leveren uitstekend maatwerk tegen een scherpe prijs!

  – M. Bardoel

  - M. Bardoel
 • Ik kan Traanplaatwinkel aan iedereen aanbevelen. Top service, goed advies, snelle levering en een goede prijs!! Ook bewerken zij de traanplaat voor je indien gewenst.

  – Bjorn Claassen

  - Bjorn Claassen

Bestel via de webshop

Wilt u traanplaat van 5mm bestellen? Ga dan snel naar onze webshop! Hier heeft u de keuze uit diverse structuren, afmetingen en bewerkingen. Maar ook met specifieke wensen kunt u bij ons terecht. Laat een bericht voor ons achter via info@traanplaatwinkel.nl als u meer wilt weten over de mogelijkheden of vragen heeft. We komen graag met een passende oplossing door met u mee te denken. Wilt u vooraf een offerte ontvangen? Deze kunt u via onze webshop aanvragen.