Traanplaat op maat

Traanplaat op maat laten maken

Heeft u specifieke wensen voor uw traanplaat en wilt u daarom traanplaat op maat laten maken? Wellicht omdat u op zoek bent naar andere afmetingen dan de standaard afmetingen traanplaat? Of omdat u het traanplaat van een ander kleurtje wilt voorzien? Bij Traanplaatwinkel kunt u terecht! Wij zijn al jarenlang dé leverancier van traanplaat aan zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons traanplaat bestellen in verschillende diktes, afmetingen, kleuren en structuren. De mogelijkheden zijn enorm. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje in onze webshop voor ons aanbod of neem contact met ons op. We maken graag het traanplaat voor u op maat.

Traanplaat op maat

Waar wordt traanplaat voor gebruikt?

Traanplaat is gemaakt van aluminium. Het wordt ook wel tranenplaat genoemd. Het oppervlak van traanplaat is licht ongelijkmatig. Er zijn namelijk druppelvormige uitstulpinkjes in de plaat gewalst. Dit maakt de plaat uitermate geschikt om te gebruiken bij het creëren van een veilig loopoppervlak op gladde plekken. De plaat zorgt voor grip, waardoor u niet zult wegglijden. Maar traanplaat kan op veel meer manieren gebruikt worden. Het is ook populair als deurbekleding, versierend wandelement, vloer van een boot of mat. Het mooie van tranenplaat is dat u de plaat volledig op maat kunt laten maken. Dus waar u de plaat ook voor nodig heeft, door zelf te bepalen hoe het tranenplaat eruit komt te zien haalt u hoe dan ook iets moois in huis!

Keuze uit verschillende structuren

Als u traanplaat op maat wilt laten maken, zijn er een aantal keuzes die u kunt maken. Allereerst kunt u de structuur van het tranenplaat bepalen. U kunt bijvoorbeeld een rijstkorrel traanplaat laten maken, een 2-traans traanplaat of een 5-traans traanplaat. Maar ook kunt u kiezen voor een vlakke traanplaat.

traanplaat snijden op maat

Gebeitst of ongebeitst tranenplaat

Heeft u de structuur van de traanplaat bepaald? Dan kunt u ervoor kiezen om het tranenplaat gebeitst te bestellen of ongebeitst. Het verschil tussen gebeitst en ongebeitst tranenplaat zit in de uitstraling. Gebeitst traanplaat is mat, terwijl ongebeitst traanplaat glimmend/glanzend is.

Standaard afmetingen of klantspecifieke afmetingen

Bij ons kunt u diverse standaardafmetingen traanplaat bestellen. Deze afmetingen verschillen per structuur en of het traanplaat gebeitst of ongebeitst is. Heeft u specifieke afmetingen nodig? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Want wij leveren ook klantspecifieke maten. Bij het op maat maken van de plaat, is het knippen geheel gratis. Geef dus de door u gewenste afmetingen van het tranenplaat aan ons door en wij zorgen ervoor dat het tranenplaat in de juiste maten geleverd wordt.

 • Jullie hadden de platen al precies op maat gemaakt en voorgeboord dus die zaten vlot tegen de muur. In de vitrines voor de traanplaatwand staan allerlei randapparatuur en accesoires voor computers en we waren op zoek naar een technische uitstraling voor de wand. Zeker met de blauwe led-verlichting erboven is dat mooi gelukt volgens mij!

  – Multimediacentrum Almelo

  - Multimediacentrum Almelo
 • De ervaren service was uitstekend: en de levering vond beide keren binnen 3 dagen plaats. Zelfs een vrije dag tussentijds (Hemelvaartsdag) betekende geen vertraging! Zal in voorkomende gevallen zeker weer een bestelling plegen!

  – Dhr Scholtes

  - Dhr Scholtes
 • De snelle service was uitstekend, helemaal top!

  – Treinenspringkussenverhuur.nl

  - Treinenspringkussenverhuur.nl
 • De traanplaat voor onze nieuwe werkplaats is keurig netjes geleverd en in de juiste maten, hiervoor onze dank!

  – Rijwielshop Emmen

  - Rijwielshop Emmen
 • Plaat was mooi op maat en snel geleverd, top!

  – Bakkerij den Bekker

  - Bakkerij den Bekker
 • Namens “De Bond” vzw, kan ik de Traanplaatwinkel enkel feliciteren om de wijze waarop onze bestelling werd behandeld en de snelheid van uitvoering, ondanks dat we in het buitenland gehuisvest zijn.

  – Basisschool ‘De Bond’ (België)

  - Basisschool ‘De Bond’ (België)
 • Hartelijk dank voor de correcte levering en fijne manier van bestellen.

  – Dhr van der Plaats

  - Dhr van der Plaats
 • Mooie site, goede service en snelle levering. Prima dus!

  – Sportcentrum E-Star Sports

  - Sportcentrum E-Star Sports
 • Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Traanplaatwinkel. Ze reageren snel op offerte aanvragen en ze leveren uitstekend maatwerk tegen een scherpe prijs!

  – M. Bardoel

  - M. Bardoel
 • Ik kan Traanplaatwinkel aan iedereen aanbevelen. Top service, goed advies, snelle levering en een goede prijs!! Ook bewerken zij de traanplaat voor je indien gewenst.

  – Bjorn Claassen

  - Bjorn Claassen

Bewerkingen traanplaat op maat

U kunt ook diverse bewerkingen laten uitvoeren als u bij ons traanplaat op maat wilt kopen. Wij zijn niet alleen in staat het tranenplaat te knippen, maar kunnen het ook zetten (buigen), kanten of boren. Dus wilt u dat uw traanplaat geboorde gaten heeft? Of tranenplaat in een bijzondere vorm? Dan doen wij dit graag voor u! Ook kunt u ervoor kiezen om het traanplaat in een ander kleurtje te bestellen. Wij verrichten namelijk ook poedercoating. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we het traanplaat volledig op maat voor u kunnen maken.

Snelle en zorgvuldige levering

Wij verkopen enkel traanplaat van goede kwaliteit. Want kwaliteit is voor ons erg belangrijk. We willen onze klanten het beste van het beste geven. Dus bestelt u bij ons tranenplaat op maat, dan zorgen wij ervoor dat de plaat zorgvuldig en snel bij u geleverd wordt. Wij geven onze klanten één vast contactpersoon, die alles voor hen regelt. Dus heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u bij het contactpersoon terecht. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Ook reageren wij zeer snel op aanvragen en dragen we opties aan die kostenbesparend zijn. Verder zijn onze voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Grote eigen voorraad
 • Levering in Nederland en België
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Snelle levertijd

Traanplaat bewerking op maat

Eenvoudig de kosten zelf berekenen

Wij bieden scherpe prijzen voor een tranenplaat op maat. En het mooiste is nog: u kunt zelf de prijs voor het door u samengestelde traanplaat berekenen door hier te klikken! Vul in of u ongebeitst of gebeitst traanplaat wilt, het aantal tranen, de dikte en de afmetingen van de plaat. Laat ons ook weten hoeveel platen u nodig heeft. Heeft u traanplaat in grote aantallen nodig? Dan kunnen wij u hier een extra scherpe prijs voor aanbieden. Neem gerust contact met ons op als u grote aantallen nodig heeft. Dan kijken wij voor u wat er mogelijk is met de prijs.

Bestel traanplaat op maat bij Traanplaatwinkel

Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig diverse soorten traanplaat bestellen en een offerte aanvragen. Heeft u specifieke wensen voor traanplaat? Traanplaatwinkel realiseert uw wensen graag door de plaat op maat voor u te maken in de door u gewenste afmetingen, bewerkingen en eventuele coating. We komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@traanplaatwinkel.nl. Ook als u vragen aan ons heeft of meer informatie wilt, kunt u ons een mail sturen. We denken graag mee met u, zodat we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.