Traanplaat schopplaat

Traanplaat schopplaat voor binnen en buiten

Zoekt u een traanplaat schopplaat voor inpandig gebruik? Of voor buiten? Schopplaten worden toegepast om deuren tegen stoten en krassen te beschermen. Niet alleen door voetafdrukken, maar ook door bijvoorbeeld fietsen. Traanplaatwinkel levert schopplaten in diverse diktes en afmetingen aan zowel bedrijven als particulieren. Wij kunnen het tranenplaat volledig op maat leveren, eventueel met voorgeboorde en verzonken gaten. Hierdoor kunnen de beschermingsplaten eenvoudig op de deur worden aangebracht. Benieuwd naar de mogelijkheden van een traanplaat schopplaat op maat? Stuur ons gerust een mailtje.

traanplaat schopplaat

Uitgebreid aanbod

Een traanplaat schopplaat is in verschillende structuren te verkrijgen. Bent u op zoek naar 2-traans tranenplaat of 5-traans tranenplaat? Of heeft u liever dat de schopplaat vlak is of een rijstkorrel structuur heeft? Bij ons is alles mogelijk. Ook kunnen wij zowel gebeitst als ongebeitst tranenplaat leveren. Het verschil is de uitstraling. Voor een glimmende/glanzende look kiest u voor ongebeitst traanplaat en voor een matte look kiest u voor gebeitst traanplaat.

Bewerkingen op maat

Wij maken een traanplaat schopplaat volledig voor u op maat. Niet alleen knippen we de plaat gratis voor u in de door u gewenste afmetingen, maar we kunnen de plaat ook kanten, boren of buigen. Het is zelfs mogelijk om een eigen kleur te kiezen. Middels poedercoaten kunnen wij de kleur van het tranenplaat veranderen. Dus ook voor traanplaat met geboorde gaten, traanplaat in een bijzondere vorm of traanplaat in een andere kleur kunt u bij ons terecht.

Traanplaat schopplaat kopen

Traanplaat schopplaat van kwaliteit

Een traanplaat schopplaat moet tegen een stootje kunnen. Daarom leveren wij alleen maar traanplaten van goede kwaliteit. Deze worden zorgvuldig bij u geleverd. Omdat wij u als klant het beste van het beste willen geven, bieden wij naast kwaliteit ook een goede service. Eén vast contactpersoon zal alles voor u regelen, met u meedenken over de mogelijkheden en u kostenbesparende opties aandragen. Ook reageren wij altijd snel op aanvragen en zijn onze voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Grote eigen voorraad
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Levering in Nederland en België
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Jullie hadden de platen al precies op maat gemaakt en voorgeboord dus die zaten vlot tegen de muur. In de vitrines voor de traanplaatwand staan allerlei randapparatuur en accesoires voor computers en we waren op zoek naar een technische uitstraling voor de wand. Zeker met de blauwe led-verlichting erboven is dat mooi gelukt volgens mij!

  – Multimediacentrum Almelo

  - Multimediacentrum Almelo
 • De ervaren service was uitstekend: en de levering vond beide keren binnen 3 dagen plaats. Zelfs een vrije dag tussentijds (Hemelvaartsdag) betekende geen vertraging! Zal in voorkomende gevallen zeker weer een bestelling plegen!

  – Dhr Scholtes

  - Dhr Scholtes
 • De snelle service was uitstekend, helemaal top!

  – Treinenspringkussenverhuur.nl

  - Treinenspringkussenverhuur.nl
 • De traanplaat voor onze nieuwe werkplaats is keurig netjes geleverd en in de juiste maten, hiervoor onze dank!

  – Rijwielshop Emmen

  - Rijwielshop Emmen
 • Plaat was mooi op maat en snel geleverd, top!

  – Bakkerij den Bekker

  - Bakkerij den Bekker
 • Namens “De Bond” vzw, kan ik de Traanplaatwinkel enkel feliciteren om de wijze waarop onze bestelling werd behandeld en de snelheid van uitvoering, ondanks dat we in het buitenland gehuisvest zijn.

  – Basisschool ‘De Bond’ (België)

  - Basisschool ‘De Bond’ (België)
 • Hartelijk dank voor de correcte levering en fijne manier van bestellen.

  – Dhr van der Plaats

  - Dhr van der Plaats
 • Mooie site, goede service en snelle levering. Prima dus!

  – Sportcentrum E-Star Sports

  - Sportcentrum E-Star Sports
 • Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Traanplaatwinkel. Ze reageren snel op offerte aanvragen en ze leveren uitstekend maatwerk tegen een scherpe prijs!

  – M. Bardoel

  - M. Bardoel
 • Ik kan Traanplaatwinkel aan iedereen aanbevelen. Top service, goed advies, snelle levering en een goede prijs!! Ook bewerken zij de traanplaat voor je indien gewenst.

  – Bjorn Claassen

  - Bjorn Claassen

Schopplaten bestellen

Ga naar de webshop van Traanplaatwinkel om tranenplaat in diverse diktes en afmetingen te bestellen. Ook als u een offerte wilt aanvragen, kunt u hier terecht. Voor een traanplaat schopplaat op maat kunt u een mail sturen naar info@traanplaatwinkel.nl waarin u uw specifieke wensen vermeld. We kijken graag voor u wat er mogelijk is.