Traanplaat staal

Traanplaat van staal bestellen

Wilt u traanplaat van staal bestellen in de door u gewenste afmetingen, diktes en kleur? Dan kunt u terecht bij Traanplaatwinkel! Wilt u het traanplaat gebruiken als versierend wandelement, deurbekleding, het afwerken van constructies of om een veilig loopoppervlak te creëren? In onze webshop bieden wij diverse soorten traanplaat, ook wel tranenplaat genoemd, aan. Wij worden niet voor niets gezien als hét adres voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar tranenplaat. Wat u ook zoekt, bij ons zit u goed. Benieuwd naar het aanbod? Neem een kijkje in onze webshop. Hier vindt u ook traanplaat van staal.

Traanplaat staal bestellen

Traanplaat van staal op maat

Traanplaat van staal is te krijgen in een aantal standaard afmetingen. Mocht u als klant specifieke afmetingen nodig hebben, dan knippen we het tranenplaat graag gratis voor u op maat. Ook kunt u de bewerkingen van het tranenplaat zelf kiezen. Wij kunnen naast knippen ook buigen, boren en kanten al naar gelang uw wensen. Wilt u een andere kleur traanplaat? Dan gaan wij de plaat poedercoaten.

Betrouwbare leverancier van tranenplaat

Onze klanten verdienen het beste van het beste. Daarom leveren wij als betrouwbare leverancier van tranenplaat in diverse diktes en afmetingen het traanplaat altijd zorgvuldig bij de klant af. Want kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Net als een goede service. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze bespreken met een vast contactpersoon van ons. Deze contactpersoon regelt alles voor u. Ook worden er kostenbesparende opties aangedragen en wordt er meegedacht over de mogelijkheden. Mocht u traanplaat van staal bij ons willen bestellen, dan reageren wij altijd snel op uw aanvraag. Verder zijn onze voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Grote eigen voorraad
 • Levering in Nederland en België
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Snelle levertijd

Goede prijs

Wij bieden niet alleen goede kwaliteit, maar ook goede prijzen. Wilt u voordat u het traanplaat van staal gaat bestellen, weten wat de kosten van de plaat zijn? Via onze website kunt u zelf de prijs van het traanplaat op de door u gewenste afmetingen berekenen. Heeft u het traanplaat in grotere aantallen nodig? Dan is er nog meer mogelijk qua prijs. Want wij kunnen u dan namelijk een extra scherpe prijs bieden. Benieuwd hiernaar? Stuur ons gerust een mailtje.

Traanplaat staal kopen

 • Jullie hadden de platen al precies op maat gemaakt en voorgeboord dus die zaten vlot tegen de muur. In de vitrines voor de traanplaatwand staan allerlei randapparatuur en accesoires voor computers en we waren op zoek naar een technische uitstraling voor de wand. Zeker met de blauwe led-verlichting erboven is dat mooi gelukt volgens mij!

  – Multimediacentrum Almelo

  - Multimediacentrum Almelo
 • De ervaren service was uitstekend: en de levering vond beide keren binnen 3 dagen plaats. Zelfs een vrije dag tussentijds (Hemelvaartsdag) betekende geen vertraging! Zal in voorkomende gevallen zeker weer een bestelling plegen!

  – Dhr Scholtes

  - Dhr Scholtes
 • De snelle service was uitstekend, helemaal top!

  – Treinenspringkussenverhuur.nl

  - Treinenspringkussenverhuur.nl
 • De traanplaat voor onze nieuwe werkplaats is keurig netjes geleverd en in de juiste maten, hiervoor onze dank!

  – Rijwielshop Emmen

  - Rijwielshop Emmen
 • Plaat was mooi op maat en snel geleverd, top!

  – Bakkerij den Bekker

  - Bakkerij den Bekker
 • Namens “De Bond” vzw, kan ik de Traanplaatwinkel enkel feliciteren om de wijze waarop onze bestelling werd behandeld en de snelheid van uitvoering, ondanks dat we in het buitenland gehuisvest zijn.

  – Basisschool ‘De Bond’ (België)

  - Basisschool ‘De Bond’ (België)
 • Hartelijk dank voor de correcte levering en fijne manier van bestellen.

  – Dhr van der Plaats

  - Dhr van der Plaats
 • Mooie site, goede service en snelle levering. Prima dus!

  – Sportcentrum E-Star Sports

  - Sportcentrum E-Star Sports
 • Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Traanplaatwinkel. Ze reageren snel op offerte aanvragen en ze leveren uitstekend maatwerk tegen een scherpe prijs!

  – M. Bardoel

  - M. Bardoel
 • Ik kan Traanplaatwinkel aan iedereen aanbevelen. Top service, goed advies, snelle levering en een goede prijs!! Ook bewerken zij de traanplaat voor je indien gewenst.

  – Bjorn Claassen

  - Bjorn Claassen

Koop traanplaat via de webshop

Een traanplaat van staal kunt u eenvoudig via de webshop van Traanplaatwinkel kopen. In de webshop kunt u ook een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tranenplaat? Of wilt u uw specifieke wensen met ons bespreken? Stuur ons gerust een mail via info@traanplaatwinkel.nl. Ook als u vragen heeft. We denken namelijk graag met u mee over de juiste oplossing voor uw situatie.