Traanplaat zwart

Traanplaat in het zwart bestellen

Bent u op zoek naar traanplaat in het zwart? Als versierend wandelement, deurbekleding of om een constructie mee af te werken? Bij Traanplaatwinkel vindt u altijd traanplaat dat aan uw wensen voldoet. Want wij leveren traanplaat op maat. Niet voor niets zijn wij hét adres waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor traanplaat in diverse afmetingen, diktes of kleuren. Ook kunt u bij ons kiezen uit gebeitst of ongebeitst traanplaat in het zwart. Bent u benieuwd naar het aanbod? Ga dan snel naar onze webshop.

Traanplaat zwart bestellen

Traanplaat in het zwart laten maken

Bij ons is tranenplaat in standaard afmetingen te bestellen, maar wij kunnen traanplaat ook op maat voor de klant maken. Klantspecifieke maten worden gratis door ons geknipt. Maar u kunt ook voor diverse bewerkingen kiezen. Door het tranenplaat te laten poedercoaten, kunt u traanplaat in het zwart laten maken. Maar ook kunnen wij boren, buigen en kanten al naar gelang uw wensen.

Wat wij u bieden

Als u traanplaat in het zwart wilt kopen, kunt u dit het beste doen bij Traanplaatwinkel. Wij leveren het tranenplaat altijd zorgvuldig af, omdat wij onze klanten enkel goede kwaliteit willen bieden. Ook reageren wij snel op aanvragen van klanten en denken wij met ze mee over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Het contact verloopt bij ons altijd via één vast contactpersoon, die alles voor u zal regelen. Ook draagt deze contactpersoon kostenbesparende opties aan. Naast kwaliteit en goede service, bieden wij u:

 • Levering in Nederland en België
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Snelle levertijd
 • Grote eigen voorraad

Tranenplaat voor scherpe prijzen kopen

Wij hanteren scherpe prijzen voor ons tranenplaat. Het is zelfs mogelijk om vooraf de prijs zelf te berekenen. Dit kan via de website op de door u gewenste specificaties. Wilt u traanplaat in het zwart bestellen in grote aantallen? Dan is er qua prijs nog meer mogelijk, want wij kunnen u in dit geval een extra scherpe prijs bieden! Benieuwd wat de kosten bij grote aantallen zijn? Stuur ons een mailtje.

Zwarte traanplaat kopen

 • Jullie hadden de platen al precies op maat gemaakt en voorgeboord dus die zaten vlot tegen de muur. In de vitrines voor de traanplaatwand staan allerlei randapparatuur en accesoires voor computers en we waren op zoek naar een technische uitstraling voor de wand. Zeker met de blauwe led-verlichting erboven is dat mooi gelukt volgens mij!

  – Multimediacentrum Almelo

  - Multimediacentrum Almelo
 • De ervaren service was uitstekend: en de levering vond beide keren binnen 3 dagen plaats. Zelfs een vrije dag tussentijds (Hemelvaartsdag) betekende geen vertraging! Zal in voorkomende gevallen zeker weer een bestelling plegen!

  – Dhr Scholtes

  - Dhr Scholtes
 • De snelle service was uitstekend, helemaal top!

  – Treinenspringkussenverhuur.nl

  - Treinenspringkussenverhuur.nl
 • De traanplaat voor onze nieuwe werkplaats is keurig netjes geleverd en in de juiste maten, hiervoor onze dank!

  – Rijwielshop Emmen

  - Rijwielshop Emmen
 • Plaat was mooi op maat en snel geleverd, top!

  – Bakkerij den Bekker

  - Bakkerij den Bekker
 • Namens “De Bond” vzw, kan ik de Traanplaatwinkel enkel feliciteren om de wijze waarop onze bestelling werd behandeld en de snelheid van uitvoering, ondanks dat we in het buitenland gehuisvest zijn.

  – Basisschool ‘De Bond’ (België)

  - Basisschool ‘De Bond’ (België)
 • Hartelijk dank voor de correcte levering en fijne manier van bestellen.

  – Dhr van der Plaats

  - Dhr van der Plaats
 • Mooie site, goede service en snelle levering. Prima dus!

  – Sportcentrum E-Star Sports

  - Sportcentrum E-Star Sports
 • Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Traanplaatwinkel. Ze reageren snel op offerte aanvragen en ze leveren uitstekend maatwerk tegen een scherpe prijs!

  – M. Bardoel

  - M. Bardoel
 • Ik kan Traanplaatwinkel aan iedereen aanbevelen. Top service, goed advies, snelle levering en een goede prijs!! Ook bewerken zij de traanplaat voor je indien gewenst.

  – Bjorn Claassen

  - Bjorn Claassen

Bestel traanplaat via de webshop

Via de webshop van Traanplaatwinkel is traanplaat snel en eenvoudig te bestellen of een offerte aan te vragen. Wilt u traanplaat in het zwart kopen? Geef ons uw wensen door via een bericht naar info@traanplaatwinkel.nl. We maken het tranenplaat graag op maat voor u klaar. Stuur ons ook als u vragen heeft gerust een bericht. We denken graag mee over de juiste oplossing.